| بررسی مزیت های تولید کود ورمی کمپوست در شهرستان گلوگاه و تأثیر آن بر کشاورزی پایدار |
| کد مقاله : 1084-COCDG1418 |
| نویسندگان: |
|
سروش پالاش * ایران-تهران-دانشگاه تربیت مدرس |
| چکیده مقاله: |
| تولید کود ورمی کمپوست به عنوان یکی از روش های بسیار مناسب ازلحاظ اقتصادی، بهداشتی و سازگار با محیط زیست برای مدیریت فضولات حیوانی می باشد. هدف از این مقاله بررسی مزیت های روش تولید ورمی کمپوست برای مناطق مختلف، بخصوص شهرستان گلوگاه است. این تحقیق ازنظر ماهیت از نوع تحقیقات مروری و ازلحاظ هدف کاربردی است . ابزار گردآوری اطلاعات شامل مطالعات کتابخانه ای، ترجمه مقاله های مرتبط با موضوع و کاوش رایانه ای در شبکه جهانی اطلاعات است . با توجه به بررسی های انجام شده می توان نتیجه گرفت تولید کود ورمی کمپوست راهی مناسب برای رسیدن به کشاورزی پایدار و ارگانیک و به طبع آن تولید غذای سالم است که میتوان با ارتباط اصولی بین دامپروران و مزرعه داران زمینه های لازم برای محیط زیستی عاری از پسماندهای حیوانی و درآمدزایی در مناطق اجرای به دست آورد. شهرستان گلوگاه با توجه به مزیت های بسیاری که دارد می تواند خود را به عنوان یکی از قطب های تولید این محصول معرفی کند. |
| کلیدواژه ها: |
| ورمی کمپوست، کشاورزی پایدار، کشاورزی ارگانیک |
| وضعیت : مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
